E ardhmja e qëndrueshme e Gjeorgjisë

E ardhmja e qëndrueshme e Gjeorgjisë

Vendndodhja: Gjeorgjia

Shuma e grantit: $100,000

Faqja e internetit e përfituesit të grantit

Sustainable Georgia Futures, është një organizatë bazë e udhëhequr nga gratë e zeza, e angazhuar për të formuar një ekonomi gjithëpërfshirëse dhe të gjelbër për komunitetet e margjinalizuara. Duke trajtuar racizmin sistematik dhe ndryshimet klimatike, ai krijon rrugë për komunitetet me ngjyrë për të marrë pjesë në sektorin e gjelbër në lulëzim. Që nga fillimi i tij në vitin 2022, SGF ka kultivuar marrëdhënie të vlefshme në të gjithë Gjeorgjinë. Mbështetur nga RCP, SGF planifikon të përmirësojë punën e saj për ndërtimin e energjisë në Gjeorgjinë rurale përmes iniciativave të trefishta: Takimet e Edukimit për Drejtësinë Klimatike, një studim për Drejtësinë Klimatike dhe Programi i Green Fellows. Kjo e fundit u ofron individëve të apasionuar pas drejtësisë klimatike një shans për të punuar me komunitetet rurale të BIPOC, duke fituar përvojë praktike organizimi.

sqAlbanian