FUSHAT KRYESORE TË PUNËS

Energji e Pastër

Aktivizimi i përdorimit të energjisë së pastër duke mbështetur kooperativat elektrike rurale dhe duke u mundësuar qyteteve të vogla dhe banorëve vendas të kursejnë para me energji të besueshme të rinovueshme

Bujqësia rigjeneruese

Përparimi i praktikave të bujqësisë, pylltarisë dhe blegtorisë inteligjente për klimën që stabilizojnë rendimentet e të korrave, mbështesin fermat familjare dhe e bëjnë sistemin tonë ushqimor më ushqyes dhe elastik

Financimi Federal

Zbarkimi i fondeve shtetërore dhe federale për klimën në Amerikën rurale për të përfituar komunitetet lokale përmes asistencës teknike dhe avokimit lokal

Transformimi narrativ

Mbështetëse komunikime për ndërtimin e lëvizjeve që luftojnë dezinformimin duke ngritur lart liderët ruralë dhe historitë e suksesit lokal

 

 

 

SHTETET PRIORITETE

sqAlbanian