Recapping RCP’s First Year

Повторување на првата година на RCP

Резиме на првата година на RCP што го катализира климатското решение предводено од руралните средини Пред една година во април, Партнерството за рурална клима започна како амбициозен напор да се забрзаат климатските решенија предводени од руралните средини и да им се помогне на заедниците во малите градови да ги искористат многуте економски придобивки што можат да ...
mk_MKMacedonian