KARYA KITA

Peta dalan kita kalebu four core investment priorities lan five supportive investment strategies 

KARYA KITA

Peta dalan kita kalebu four core investment priorities lan five supportive investments


PRIORITAS INVESTASI Inti

Clean energy

Nyedhiyakake penyebaran energi sing resik kanthi ndhukung koperasi listrik pedesaan lan ngidini kutha-kutha cilik lan warga lokal bisa ngirit dhuwit kanthi energi sing bisa dianyari sing dipercaya

 

Regenerative agriculture

Majukake praktik pertanian, kehutanan, lan peternakan sing cerdas iklim sing nyetabilake asil panen, ndhukung peternakan kulawarga, lan nggawe sistem pangan kita luwih nutrisi lan tahan banting.

 

 

Pendanaan Federal

Pendanaan iklim negara lan federal ing deso Amerika kanggo entuk manfaat saka komunitas lokal liwat bantuan teknis lan advokasi lokal

 

Transformasi Narasi

Ndhukung komunikasi gerakan-bangunan sing nglawan misinformasi kanthi ngunggahake pimpinan desa lan crita sukses lokal

 

 

INVESTASI SUPPORTIVE

Kendaraan Listrik

Ngapikake akses kendaraan listrik kanggo warga pedesaan kanggo nyuda biaya bahan bakar lan ketergantungan bensin

Efisiensi

Ngembangake efisiensi energi pedesaan lan inisiatif elektrifikasi sing nyuda biaya energi lan panggunaan energi

Mung Transisi

Ndhukung komunitas deso kanggo pindhah saka industri ekstraktif lan menyang ekonomi macem-macem

Pangembangan Tenaga Kerja

Nggawe deso lan basis panggonan, proyek sustainable lan kesempatan pembangunan ekonomi

Ketahanan

Ningkatake daya tahan masyarakat pedesaan kanggo nyuda dampak saka kedadeyan cuaca ekstrem

 

 

Luwih lengkap babagan RCP

 

TUJUAN & PENDEKATAN    |    TEAM KITA     |    NEGARA PRIORITAS

MORE ABOUT RCP

TUJUAN & PENDEKATAN

 TEAM KITA

NEGARA PRIORITAS

jv_IDJavanese