Recapping RCP’s First Year

Recapping Taun Kapisan RCP

Recapping taun pisanan RCP kang catalyzing solusi iklim deso-dipimpin Setahun kepungkur ing April, Kemitraan Iklim Pedesaan diluncurake minangka upaya ambisius kanggo nyepetake solusi iklim sing dipimpin desa lan mbantu komunitas kutha cilik nggunakake akeh keuntungan ekonomi sing bisa ...
jv_IDJavanese