AREA UTAMA PEKERJAAN

Energi resik

Nyedhiyakake penyebaran energi sing resik kanthi ndhukung koperasi listrik pedesaan lan ngidini kutha-kutha cilik lan warga lokal bisa ngirit dhuwit kanthi energi sing bisa dianyari sing dipercaya

Pertanian Regeneratif

Majukake praktik pertanian, kehutanan, lan peternakan sing cerdas iklim sing nyetabilake asil panen, ndhukung peternakan kulawarga, lan nggawe sistem pangan kita luwih nutrisi lan tahan banting.

Pendanaan Federal

Pendanaan iklim negara lan federal ing deso Amerika kanggo entuk manfaat saka komunitas lokal liwat bantuan teknis lan advokasi lokal

Transformasi Narasi

Ndhukung komunikasi gerakan-bangunan sing pertempuran misinformation dening elevating pemimpin deso lan crita sukses lokal

 

 

 

NEGARA PRIORITAS

jv_IDJavanese