DAERAH INVESTASI Inti

Energi resik

Nyedhiyakake penyebaran energi sing resik kanggo mbantu komunitas pedesaan ngirit dhuwit, nggawe lapangan kerja ijo, lan nambah linuwih energi lokal

Pertanian Regeneratif

Majukake praktik tani, kehutanan, lan peternakan sing cerdas iklim sing ningkatake kesehatan lemah lan banyu, ndhukung peternakan kulawarga, lan nggawe sistem pangan kita luwih nutrisi lan tahan banting.

Elektrifikasi & Efisiensi

Ngembangake efisiensi energi pedesaan lan inisiatif elektrifikasi sing nyuda biaya energi lan transportasi kanggo rumah tangga pedesaan, usaha cilik, lan sopir

Investasi Dhukungan

Ndhukung komunitas deso mbangun daya tahan marang acara cuaca ekstrem, nggawe tenaga kerja lokal sing kuwat, lan transisi menyang ekonomi non-ekstraktif lan macem-macem

jv_IDJavanese